Projectieschermen :

De Proluxx projectieschermen zijn voorzien van een Mattwhite projectiedoek met een gain van 1.1 en een kijkhoek van 160 graden. Tevens is het het projectiedoek voorzien van een lichtdichte zwarte achterkant en een contrastverhogende kaderrand.

Standaard zijn de elektrische projectieschermen voorzien van een afstandsbediening en een wandschakelaar met tiptoetsbediening. De elektronische wandschakelaar kan, indien gewenst, buiten het zicht gemonteerd worden omdat de afstandsbediening gebruik maakt van een RF-signaal i.p.v. een IR-signaal.

Het projectiescherm stopt automatisch bij het in- en uitrollen van het projectiedoek. Het is mogelijk deze automatische stop in te stellen naar persoonlijke voorkeur.Tevens is het mogelijk het scherm op iedere hoogte te laten stoppen met behulp van de afstandsbediening of de elektronische wandschakelaar zodat altijd de gewenste beeldverhouding gekozen kan worden.

Als enigste in de markt leveren wij de elektrische 16:9 breedbeeldschermen met een extra grote "blackdrop" aan de bovenkant van het scherm van 70 cm. zonder extra kosten.Het voordeel hiervan is dat het projectiescherm hoog aan het plafond gemonteerd kan worden en het scherm tot op kijkhoogte uitgerold kan worden.

Het projectiescherm kan aan de wand of aan het plafond gemonteerd worden. Hiervoor zijn geen extra ophangbeugels nodig.

De metalen behuizing van de elektrische projectieschermen is vormgegeven met een vierkante behuizing van 9x9 cm. en is voorzien van een mat-witte laklaag.De gewichtsbalk rolt volledig op in de behuizing wanneer het projectiedoek opgerold wordt.

De handbediende projectieschermen zijn voorzien van een metalen achtkantige behuizing van 8x7 cm. die is voorzien van een mat-witte laklaag.De projectieschermen zijn voorzien van het Click and Lock systeem dat per 13 cm. te stoppen zodat het gewenste beeldformaat gekozen kan worden.Geschikt voor wandmontage en plafondmontage (plafondmontage is mogelijk d.m.v. de geïntegreerde ophanghaken)

Alle projectieschermen zijn geschikt voor alle videonormen zoals Full-HD en 3D.