Proluxx elektrisch projectiescherm 308x230 cm. 16:9

Proluxx E300/169

Nieuw

Op voorraad

239,00 €

Specificaties

Projectieoppervlak breedte 300 cm.
Projectieoppervlak hoogte 169 cm.
Formaat 16:9 HD Widescreen
Projectiedoek Mattwhite GF ( glasvezel basis )
Gain 1.1
Kaderrand rechts 4 cm.
Kaderrand-links 4 cm.
Kaderrand top 60 cm.
Lengte behuizing 337 cm.
Hoogte behuizing 9 cm.
Diepte behuizing 9 cm.
Materiaal behuizing Metaal
Gewicht 20 kg.
Kleur Wit
Afmeting verpakking 358x13x13 cm.

Meer informatie

LET OP!! geen verzending mogelijk. Het scherm is alleen af te halen na afspraak (geen pin automaat aanwezig, contante betaling mogelijk).
Dit Proluxx elektrisch bediende scherm is een prima keus voor de moderne HD,HD ready en 3D beamers.

Het Mattwhite GF projectiedoek met een gainwaarde van 1.1 zorgt voor een heldere projectie. Het projectiedoek is voorzien van een contrastverhogende kaderrand en een lichtdichte zwarte achterkant. De metalen behuizing is voorzien van een wittle laklag waarbij de gewichtsbalk volledig oprolt in de behuizing.
De Cinemaline serie is als enigste in de markt standaard voorzien van een extra hoge "blackdrop" van 60 cm. zodat in iedere situatie de juiste kijkhoogte gekozen kan worden. Bovendien wordt hiermee een verhoogde contrastwaarneming opgemerkt.

De Cinemaline serie is standaard voorzien van een draadloze afstandsbediening en een elektronische wandschakelaar met tiptoetsbediening.
Montage is mogelijk aan wand of plafond.

Recensies

Kwaliteit 
Riny Assink Haringhuizen 29-10-16

dhr

Ik ben een paar dagen aan het vergelijken geweest van Beamer-schermen. Er is veel te koop, maar een elektrisch bediend scherm loopt al snel in de honderden euro's
Ik heb een Proluxx van 300 x 170 cm (16:9) besteld.
Binnen een dag was deze geleverd. De verpakking was zeldzaam robuust en na het uitpakken was mijn verbazing nog groter. Het is een super mooi afgewerkt scherm met een stevige omkasting, wat bij meerdere andere merken blikkerig aanvoelt. Het ophangen is snel gebeurd d.m.v. 4 schroeven.
Bij de afstandsbediening is en batterijtje meegeleverd, dus kon ik het scherm direct testen. Het doek rolt keurig op en af en blijft heel strak. Er is werkelijk geen kreukje te vinden. Het beeld van de beamer wordt er heel goed op weergegeven.
Al met al heel veel waar voor relatief weinig geld. Ik heb geen goedkopere kunnen vinden en de kwaliteit heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen
U raad het al met zo veel enthousiasme kan ik niet anders dan 5 sterren geven, te meer omdat de blackdrop ruim aan de maat is en dat ben ik bij geen enkel ander scherm als standaard tegengekomen.

Schrijf uw recensie !

Schrijf uw recensie

Proluxx elektrisch projectiescherm 308x230 cm. 16:9

Proluxx elektrisch projectiescherm 308x230 cm. 16:9

Schrijf uw recensie