Proluxx elektrisch projectiescherm 338x240 cm. 16:9 Tensioned

Proluxx T330/169

Nieuw

Op voorraad

339,00 €

Specificaties

Projectieoppervlak breedte 328 cm.
Projectieoppervlak hoogte 185 cm.
Formaat 16:9 HD Widescreen
Projectiedoek Reference 4K
Gain 1.2
Kaderrand rechts 5 cm.
Kaderrand-links 5 cm.
Kaderrand top 50 cm.
Lengte behuizing 359 cm.
Hoogte behuizing 13,5 cm.
Diepte behuizing 10 cm.
Materiaal behuizing Metaal
Gewicht 28 kg.
Kleur Wit
Afmeting verpakking 380x18x18 cm.

Meer informatie

LET OP!! geen verzending mogelijk. Het scherm is alleen af te halen na afspraak (geen pin automaat aanwezig, contante betaling mogelijk).
Dit Proluxx elektrisch bediende projectiescherm is de beste keus voor de moderne 4K,HD en 3D beamers. Het projectiescherm is voorzien van het Tab Tension spansysteem, wat zorgt voor een optimale vlakheid van het projectiedoek en geen omkrullende zijkanten.

Het Reference 4K projectiedoek met een gainwaarde van 1.2 en een zeer fijne structuur zorgt voor een heldere projectie. Het projectiedoek is voorzien van een contrastverhogende kaderrand en een lichtdichte zwarte achterkant. De metalen behuizing is voorzien van een wittle laklag. De extra zware gewichtsbalk welke is voorzien van tension-control rolt volledig op in de behuizing.
De Highline serie is als enigste in de markt standaard voorzien van een extra hoge "blackdrop" van 50 cm. zodat in iedere situatie de juiste kijkhoogte gekozen kan worden. Bovendien wordt hiermee een verhoogde contrastwaarneming opgemerkt.

De Highline serie is voorzien van een RF draadloze afstandsbediening, een elektronische wandschakelaar met tiptoetsbediening, en nog een tweede afstandsbediening waarbij er twee projectieschermen met een enkele afstandsbediening bediend kunnen worden.
Montage is mogelijk aan wand of plafond.Voorzien van snelle en sterke buismotor.
Een draadloze trigger is als optie verkrijgbaar. Deze trigger zorgt er voor wanneer de beamer aan of uitgezet wordt het projectiescherm automatisch in of uitrolt.

Recensies

Schrijf uw recensie

Proluxx elektrisch projectiescherm 338x240 cm. 16:9 Tensioned

Proluxx elektrisch projectiescherm 338x240 cm. 16:9 Tensioned

Schrijf uw recensie

Accessoires